Menu

Hjemmesiden har fået nyt design

image
Webmaster
29. august 2024 kl. 10:00

Hjemmesiden er opdateret med nyt og mere simpelt design.

Det er vigtigt at man til tider fornyer sig. Derfor prøver vi dette nye design af, der skal gøre hjemmesiden nemmere at navigere i og mere overskuelig for alle dens gæster - særligt de nytilkomne, der bruger den første gang - blandt andet nye medlemmer.

Farvepaletten er blevet enklere, så der nu kun er tre primære farver: hvid, AIF-rød og en mørkere rød til kontrast. Derudover har den hvide fået lov at dominere, så hjemmesiden generelt er blevet lysere. 

Topmenuen er ændret til drop-down med færre undermenuer, så man ikke skal lede for længe efter den rigtige side. Det gør også designet mere kompatibel med mobilen, hvor den altid er i drop-down format. Mobilen er oftere og oftere den foretrukne måde hjemmesiden tilgås på.

Selve designet af indholdet på siderne er gået fra runde til firkantede kanter. Og de små skygger bag ved sidernes indhold er væk. Det er ligeledes gjort for at gøre designet mere simpelt. 

Flere mindre ændringer er lavet, men ovenstående er de mest markante. 

Det nye design skal markere de nye vinde, der blæser i Albertslund IF - Fodbold. Den hvide farve markerer gennemsigtighed, mens den røde farve får lov at springe mere frem og byde ind til at blive en del af AIF. 

Luk